SAM (Strijtemse Actieve Mannen) en Team Kattoem slaan de handen in elkaar en organiseren samen een unieke 2 dorpen wandeling Kattem - Strijtem op zaterdag 21 september 2024.


Tussen 11:00 en 14:00 uur kun je vrij vertrekken achter de kerk van Kattem, hier is ook het eindpunt. Deze 6 km lange tocht voert je langs 6 boeiende verhalen in de prachtige dorpen Kattem en Strijtem, verteld door een verteller op locatie.


De deelname kost 8 euro per persoon en daarvoor krijg je niet alleen de verhalen, maar ook Lindemans kriek proeven, proeverij hesp van Schadron, een drankje in De Splinter, fruitbrochette, de heerlijke pralines Het Kattoems Meleken en een exclusieve degustatie van de Kattem Geuze El Abiguo editie 2024. Kinderen onder de 14 betalen slechts 4 euro, inclusief een fruitbrochette, drankje en pralines. Voor de kleintjes is er bovendien een spannende zoektocht met mooie prijzen!


Vanaf 16:00 uur kun je in dé Zoul genieten van een broodje met beenhesp en de exclusieve geuze El Ambiguo editie 2024, alleen op 21 september te koop!


Om 17:00 uur zorgen The Croony Rockers voor gezellige muziek en vanaf 19:00 uur speelt een coverband de beste hits uit de jaren 70, 80 en 90!


Vergeet niet het verkeersreglement te respecteren en geen afval achter te laten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstal of schade.


Mis het niet en kom genieten van een dag vol verhalen, lekkernijen en muziek! De volledige opbrengst gaat naar een goed doel.


Een organisatie van SAM en Team Kattoem (www.kattem.be)

2 dorpen wandeling ZAT 21 SEPTEMBER 2024

Inschrijving wandeling
Terug