Kattoem Agenda Nieuws De kapel Partners Downloaden Colofon

COLOFON

Deze website is ontwikkeld door Team Kattoem. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op via info@kattem.be.

Disclaimer Kattem.be

De website Kattem.be is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Team Kattoem aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Team Kattoem gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Disclaimer e-mail

E-mail van Kattem.be kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht per ongeluk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Kattem.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op kattem.be zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden op info@kattem.be?

Schrijvers van de verhalen

De teksten op deze site werden geschreven door André Leemans, Gilbert Nicola, Renato Nicolodi, Ronny Geeroms, Erik Van Wilderode, Maurice Notaert en Kris Leemans.

De foto’s komen uit het archief van Team Kattoem.