DISCLAIMER

Deze website is ontwikkeld door Team Kattoem. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op via info@kattem.be.

ONS CONTACTEREN

info@kattem.be

teamkattoem@gmail.com

OVER DEZE WEBSITE

Disclaimer

Onze partners

Disclaimer Kattem.be

Disclaimer e-mail

Auteursrecht

Schrijvers van de verhalen

De website Kattem.be is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Team Kattoem aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Team Kattoem gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

E-mail van Kattem.be kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht per ongeluk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Kattem.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Alle teksten en afbeeldingen op kattem.be zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden op info@kattem.be?

De teksten op deze site werden geschreven door André Leemans, Gilbert Nicola, Renato Nicolodi, Ronny Geeroms, Clementine Sonck, Hubert De Bolle, Erik Van Wilderode, Annie Schets, Maurice Notaert en Kris Leemans. De foto’s komen uit het archief van Team Kattoem.

Kattem Team Kattoem Markante figuren Verhalen Agenda Nieuws De kapel