Kattoem Historisch Markante figuren Evenementen Vès nies Downloaden Verhalen Team Kattoem Partners Colofon

LAATSTE NIEUWTJES

PASTOOR HANS DECANCQ VERTREKT

14 augustus 2019

Pastoor Hans Decancq neemt na bijna 17 jaar afscheid van Kattem. Hij gaat aan de slag bij de salesiaanse orde van Don Bosco in Oud- Heverlee.

PASTOOR KRIS VAN DEN BOSSCHE KOMT

14 augustus 2019

Pastoor Kris Van Den Bossche wordt vanaf 19 augustus de nieuwe pastoor van Kattem. Hij was eerder aan de slag in de Sint-Rombauts kathedraal van Mechelen. Kris is afkomstig van Eizeringen en kent de streek.

KATTOEM WANDELING GROOT SUCCES

18 augustus 2019

320 wandelaars ontdekten het mooie Kattem langs baantjes, wegjes en doorsteken en met mooie verhalen. De vertellers waar één voor één TOPPERS!  Team Kattoem was weer outstanding.

JASMIJN IS DE JONGSTE VAN KATTEM

12 augustus 2019

Jasmijn dochtertje van Bram en Hélène Timperman- De Muynck  en zusje van Roos is de jongste van Kattem.  

KATTEMBIER IS EEN FEIT

21 augustus 2019

Het is zover. Brouwerij Decum (www.decum.be) brengt hun Decum 6 bier uit met een Kattem etiket. Na de wandeling werd dit bier geschonken in de parochiezaal en het viel zeer in de smaak.

De houdbaarheidsdatum van dit bier is minstens 1 jaar.  Het is op zijn best na 1 à 2 maanden rijping in een koele en donkere ruimte.

Ondertussen is onze voorraad uitgeput. Zij die een doos kochten: santé, en je weet dit bier drink je met maten… nooit alleen!

VLAAMSE KERMIS FORMIDABEL SUCCES

21 september 2019

De Vlaamsche Kermis was een gigantisch succes. Meer dan 1.000 personen kwamen genieten van de optredens en de randanimaties met spelletjes, hapjes, drankjes, geuzebar, jeugdfuif, tombola ….

ANNA IS DE JONGSTE VAN KATTEM

21 september 2019

Anna Noelmans, het dochterje van Arne Noelmans en Elisabeth Van Wilderode en de kleindochter van Erik Van Wilderode en Simone De Luyck is de jongste van Kattem. Anna werd geboren op zaterdag 21 september - op de dag van onze Vlaamse Kermis.

Anna Buyse de moeder van Erik is de fiere overgrootmoeder van de kleine Anna!

KATTOEM DJAZZT VOLTREFFER

1 februari 2020

Kattoem Djazzt - met de Pajotse Swing Jazzband en Emilia Kirova - was een groot succes. De parochiezaal werd omgetoverd in een echte jazzkroeg, het publiek kwam verkleed in de stijl van de jaren ‘20 en de sfeer was grandiooos. Kattem op zijn best!

LUCHTBEELDEN VAN KATTEM

Week 20-27 juni 2020

Erik Bourgeois, drone piloot klasse 1 van www.b-droneprojects.com, neemt deze week luchtbeelden van Kattem voor het nieuwe project: Kattem, vanuit een ander perspectief.

Kattoem Historisch Markante figuren Evenementen Vès nies Downloaden Verhalen Team Kattoem Partners Colofon

FLORENTIJN IS DE JONGSTE VAN KATTEM

25 oktober 2020

Florentijn Aelbrecht, het zoontje van Diederik Aelbrecht en Ilse Maria Brosens is de jongste van Kattem. Florentijn werd geboren op zondag 25 oktober om 11u49, hij weegt 2,975 kg en is 48 cm groot.


ELENA IS DE JONGSTE VAN KATTEM

26 februari 2021

Elena Van der Mauten, het dochtertje van Bram Van der Mauten en Wendy Van Laer en het zusje van Lowie is de jongste van Kattem. Elena werd geboren op vrijdag 26/02/2021 om 11u44, zij weegt 3,475 kg en is 51 cm groot.